Nieuws

TOTALE UITVERKOOP WEGENS STOPZETTING MET 20% KORTING vanaf 11/5

 

 

Beste  klant,

Hopelijk gaat alles goed met jou en jouw familie?

Op maandag 11 mei gaat onze winkel opnieuw open! Het wordt voor mij een heel moeilijk moment, want na 30 jaar MISS KADO komt er helaas een einde aan dit mooie verhaal.

Waarom ik ermee stop?

Zeker niet omdat ik mijn passie voor mode heb verloren. Het was de laatste jaren moeilijk geworden om zaken te doen als zelfstandige in Gent. En dan kwam de coronacrisis. De onzekere weken in het begin van de pandemie, die dan resulteerden tot de verplichte sluiting van twee maanden, in het begin van het zomerseizoen, was voor mij een teken om, met mijn 50ste verjaardag in zicht, helaas deze beslissing te nemen.

Maar niet getreurd! Mijn team en ik gaan er een onvergetelijk afscheid van maken.

Met een prachtige zomercollectie, starten we een TOTALE UITVERKOOP WEGENS STOPZETTING met 20% KORTING vanaf maandag 11 mei.

We aanvaarden daarbij ook alle kortingbons, Kadobons en waardebons.
Gezien de omstandigheden, doen we er natuurlijk alles aan om je een veilige en fijne shopervaring te bezorgen, met aandacht voor social distancing en de voorgeschreven hygiëneregels. De glimlach en de passie van ons team krijg je er, zoals altijd, gratis bij (nu wel verstopt achter een leuk mondmasker, die jullie ook als geschenk krijgen bij elke aankoop!)

Welkom dus vanaf 11 mei om je nieuwe zomeroutfits kiezen.  Let op: de eersten hebben de grootste keuze. Maak je graag een afspraak voor privéshopping, voor of na de openingsuren? Aarzel dan niet om mij een mailtje te sturen naar: b.gerniers@gmail.com

Ik help je met heel veel plezier!

Bekijk ook onze Facebookpagina.

Bedankt voor al die mooie jaren, lieve klant, en ik hoop dat we elkaar binnenkort zien!

Liefs,
Beno